MX World

08/07/2020 17:59 - geplaatst door Stingray

In deze rubriek vindt je alles wat je moet weten om je via de VLM/JMS website in te schrijven voor deelname aan de wedstrijden. Enkele hoofdzaken: je moet verplicht inschrijven minimum 8 dagen voor de wedstrijd.

Lees de samenvatting verder onder Thor.

Inschrijvingsformulieren

Je kan het inschrijvingsformulier voor de wedstrijd waaraan je wil deelnemen openen via de rubriek INFO, link INSCHRIJVEN op de website van VLM (www.vlmcross.be) en de desbetreffende wedstrijd link (je hebt dan ook toegang tot alle wedstrijdinfo).

Dit is de rechtstreekse link. Klik onderaan de pagina op het zwarte vakje van de door U gewenste wedstrijd.

Je dient de diverse velden aan te vullen en het formulier in te dienen (knop onderaan). Tenslotte dien je de eventuele dagvergunning en transponderhuur te storten op de op het formulier vermelde bankrekening.

JMS/VLM en BMB vergunninghouders moeten geen betaling verrichten, maar zijn ook verplicht vooraf in te schrijven.

De VLM/JMS zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen. Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Hou in gedachten dat er speciale regels toegepast worden omwille van de Corona epidemie. Eerst en vooral zal de organisator aanduiden waar je standplaats is. Indien men wil samen staan, dient men ook samen aan te komen. Daarnaast moet je je ook houden aan de afstandsregels en de gescheiden in- en uitgang van de tent. Maak ook gebruik van de aangeboden ontsmettingsmiddelen. 

Rijders dienen ook  bepaalde regels te volgen. Zo is er in het gesloten park slechts één begeleider toegestaan, en deze zal verplicht een mondmasker dragen. Verder zullen mondmaskers verplicht worden  alle plaatsen waar de afstandsregels niet kunnen gerespecteerd worden.

De toekomst van de motorcross hangt af van de mate waarin de regels worden geraadpleegd. Personen die zich niet aan deze regels willen houden zijn bijgevolg niet welkom.