MX World

14/07/2020 17:03 - geplaatst door Stingray

Wanneer de GP's straks inAugustus hernomen worden, dan zal dat zonder Suzuki-rijder Kevin Strijbos zijn. De 'New Kid' heeft zich recent laten opereren aan de rug, vanwege een hardnekkige hernia.

Zo schrijft Kevin op FB: "Jammer genoeg zal ik niet aan de start staan als de GP's hernemen in Kegums. Dat als gevolg aan een hernia operatie eergisteren. Ik sukkelde hiermee sinds januari en omdat de wedstrijden maar werden en we niet wisten wanneer we konden starten heb ik eerst afgezien van een operatie. Ik gebruikte ik alternatieve geneeswijzen zoals injecties, kinesitherapie, acupunctuur... Maar de pijn werd heviger 2 weken geleden zodat ik niet eens meer met de motor kon rijden. Dus bleef enkel een operatie over. Het is zo jammer omdat we zoveel getest hebben gedurende de break en ik voelde dat wel heel wat vorderingen maakten met de setup. Maar het is wat het is en ik ga het volledig laten genezen. Ik zal terug op de motor zitten als dat toegestaan wordt. Ik bedank Dr. Kris De Smedt voor de operatie, samen met alle mensenĀ  zoals de dokters en kinesisten die me geholpen hebben. We komen terug, maak je niet ongerust".

Foto: FB Strijbos.