MX World

16/07/2020 19:14 - geplaatst door Stingray

Sinds bekend is gemaakt dat wedstrijden weer toegelaten zijn, hebben we hard gewerkt aan een interessante kalender voor de rest van 2020. Met trots kunnen we zeggen dat dit gelukt is!

Vorige week konden we al een mooie reeks presenteren, waar deze week nog eens 5 wedstrijddagen aan toegevoegd werden. Vooralsnog gaat er gecrosst worden in Horst, Overloon, Utrecht, Boekel, Berghem, Oss, Reusel, Deurne, Bergharen en Dongen. Dankzij deze clubs hopen wij jullie een mooie afsluiting van het jaar te bieden.

Daarmee zijn de maanden september en oktober volledig gevuld, met 8 wedstrijden voor de jeugd en 8 wedstrijden voor de nationale klassen. Uiteraard moeten we ons bij alle wedstrijden nog steeds houden aan bepaalde regels en maatregelen.

Nog één puntje ontbreekt in dit bericht; de klassenindeling voor de nationale wedstrijden. Dit zijn we nog aan het uitpuzzelen en zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Alle wedstrijden zijn op onze kalenderpagina te vinden.