MX World

30/07/2020 09:21 - geplaatst door Stingray

Het is begrijpelijk dat Infront Moto Racing probeert om zijn kalender zo veel mogelijk te handhaven. De nieuwe promotor heeft nogal wat zakelijke verplichtingen vooral tegenover zijn sponsors en vooral ook tegenover de media, die betalen om te mogen uitzenden. Loffelijke pogingen, maar we stelden ons toch al een tijdje de vraag hoe een MXGP kon gecombineerd worden met een MXoN. Ook de promotor bleef dar relatief zwijgzaam over. 

Woensdag, gooiden ze de handdoek. Alle inspanningen ten spijt bleek de MXoN 2020 niet haalbaar. Een van de doorslaggevende reden was de afmelding van  haast alle niet-Europese teams.

De MXGP voorzien voor Winchester (Matterley Basin) zal nu samen gereden worden in Mantova. Dat worden twee italiaanse wedstrijden op 30 september en 4 oktober.

De nieuwe kalender onder Thor.