MX World

13/08/2020 09:40 - geplaatst door Stingray

De mannen van Louis Vosters hebben zich woensdag in de kijker gereden, zowel positief (Seer, en tonus) als negatief (val Paulin en Tonus). Maar de agressieve rijstijl van Jeremy Seewer maakt ons echt wel blij. De tijd dat de Zwitser een GP wint komt dichtbij.

De quotes van woensdag met foto's er bij onder Thor.

Credits: Yamaha.

Jeremy Seewer: “We hebben geweldige races gehad, ook op zondag. Ik voel me op één manier super gelukkig ... ik eindigde sterk, ik had een aantal zware gevechten en ik herstelde goed van een slechte start. Ik voel me geweldig, maar aan de andere kant heb ik twee races gehad waarin ik zo dicht bij de overwinning stond en vandaag was ik zelfs dicht bij het winnen van de GP. Dus ik heb de afgelopen dagen een aantal goede resultaten behaald en de baan was ruig, dus het was gemakkelijk om fouten te maken. Ik ben erg blij, mijn motor doet het goed, hoewel er een paar kleine dingen zijn om aan te werken en te verbeteren, en dat zullen we doen en dan denk ik dat ik klaar ben voor de laatste hier in Letland op zondag. "

Arnaud Tonus: “ De getimede training was echt goed. De tijden waren echt top. Ik ging hard in de laatste trainingsronde en eindigde als tweede, wat me enorm heeft geholpen bij de start! Ik nam een goede start in de eerste manche en reed heel goed gedurende de hele race, maar maakte een fout in de voorlaatste ronde. Dit was verschrikkelijk. Het was mijn fout. Ik stond een beetje onder druk en maakte toen de fout en eindigde als negende. In de tweede manche was mijn start niet geweldig en reed ik de hele manche als 10e. Het niveau is zo hoog. Het is echt moeilijkn maar ik moet naar de positieve punten kijken en die waren positief in vergelijking met vorig weekend. "

Gautier Paulin: “Ik heb vorige week mijn rechtervinger gebroken, dus het is behoorlijk gezwollen en pijnlijk, vooral als ik van een sprong land of in de harde remhobbels. Het is niet gemakkelijk, maar ik heb goede rondetijden. Mijn gate pick was goed vandaag, maar ik had een crash bij de start, opnieuw met Calvin Vlaanderen. Ik ging opnieuw aan maar raakte bij een sprong  een vastgereden rijder en werd vervolgens geraakt door Mitch Evans. Soms gaan de dingen gewoon niet zoals jij het wilt. Ik moest als laatste beginnen en ik kwam terug tot de 13e. In de laatste manche wilde ik gewoon finishen zonder problemen of crashen. Ik kwam terug tot de achtste maar kwam vast te zitten achter een rijder. Ik voel me over het algemeen goed, ik ben blij met de motor, ik heb hier en daar wat pijn van alle crashes die ik heb gehad. Ik zal het morgen zeker voelen. Ik hou van de motor zoals hij is, ik heb alles wat ik nodig heb om mijn kaarten te spelen en vooraan met de jongens te racen omdat ik de snelheid heb. Je kunt aan de rondetijden zien dat ik raceproblemen moet vermijden om een ​​positief resultaat te behalen. "