MX World

08/09/2020 09:35 - geplaatst door Stingray

We beginnen met een aantal foto's van SM Action Yamaha dat zijn eerste MX2-zege boekte met ex-Junior WK 125 cc Maxime Renaux. Henri Jacobi zit nog in een overgangsjaar na de MX2.

Gebben Van Venrooy Yamaha zette drie rijders in, waarvan Alessandro Lupino het beste eindresultaat neer zette. Calvin Vlaanderen blijft enigszins onder de verwachtingen, maar presteerde toch beter dan Thomas Covington. Hoewel de Amerikaan stilaan de vaart er in krijgt.

Twee uitvallers bij F&H Kawasaki, waar zowel Roan van de Moosdijk als Mikkel Haarup een manche aan de kant moesten. Mathys Boisrame viel dan net van het MX2-podium.

Mixed feelings bij DIGA Junior Racing. Florian Miot startte niet meer in de finale na een handblessure. Daniƫl Volovich raakte niet door de kwalificatie. Gelukkig bracht het ONK in Harfsen soelaas voor TJ O'Hare, die net van het podium viel.

Credits: David Mesora, Eric Laurijssen, shotbyBavo.