MX World

14/09/2020 16:06 - geplaatst door Stingray

Het duo Bax-Musset had er wat voor over om te kunnen rijden. zo trokken ze op zaterdag naar Jinin, om dan spoorslags huiswaarts te keren voor het ONK in Berghem.

Hun blogje: "Alom blije gezichten tijdens het eerste volledige race weekend van in 2020. Een weekend waarin we twee extremen hadden. Het begon in Jinin (CZ) waar we een dubbele start/finish zege behaalden. Zondag op het Nederlands Kampioenschap in Berghem hadden we in beide manches te maken met een oververhitte motor wat ons een goed resultaat heeft gekost. Resultaat 12e en 7e. Komend weekend staan we weer achter het starthek voor de tweede race om het  Open Nederlands Kampioenschap op het historische circuit van Oss. Grote dank aan de mechanische crew voor hun harde werk en 's nachts reizen en jullie allemaal voor de steun .. het voelt geweldig om weer te racen !!!

Onder Thor een leuke fotogalerij vanuit Jinin. Credits Bax (FB).