MX World

24/09/2020 09:44 - geplaatst door Stingray

Van het ene zware zandcircuit gaan we door naar het andere, want ook Berghem zal natuurlijk niet mis zijn. MC Heeswijk en MCC Berghem zijn er klaar voor!

Verder lezen onder Thor, voor alle voorwaarden en info.

Zaterdag 26 september rijden we in de ochtend het jeugdprogramma. Vanaf de middag gaan de grotere motoren de baan op, namelijk de MX2 Jeugd, MX2 Junioren, Kidsandsidecars, TM-Cup en Natte Zuiger. Voor deze zaterdag hoef je géén toegangsbewijzen te kopen voor je begeleiders. De club vraagt om een vrijwillige bijdrage aan de poort. Ook mag er overnacht worden in Berghem.

En wat gaan we zondag 27 september zien? Dames/Veteranen, MX2 Senioren/125cc Cup, MX Open Senioren, MX Open Nationalen, MX2 Nationalen-Inters/MX Open Inters en zijspan. Let op, we beginnen met de zijspannen. 

Voor de zondag dien je wél toegangsbewijzen voor je begeleiders te kopen. Dit kan tot 24.00 uur op donderdag, datzelfde geldt voor je inschrijving. Zorg dat je deze vóór donderdagnacht in orde maakt via Mijn MON. Helaas is de klasse MX2 Nat/Inters/MX Open Inters al helemaal vol.
Bij de wedstrijd in Boekel waren de scanners helaas even uit de lucht, maar in Berghem gebruiken we deze weer. Zorg dus dat je de QR-code die je in je mail ontvangt bij de hand hebt bij aankomst. Het beste kun je thuis even een printscreen maken.

Tot slot: Helaas is er géén vervanger gevonden voor de wedstrijd in Reusel. Op 3 en 4 oktober hebben we dus een weekendje geen MX.