MX World

27/09/2020 08:16 - geplaatst door Stingray

Na de  heerschappij van Adam Cianciarulo in de laatste twee nationals heeft Zach Osborne op de WW Ranch (GP in 2017 even laten zien wie de leider van het 450 spel is. Hij neemt de controle over met een 1-1 overwinning in het zand van Jacksonville, Florida.

Credits: Husqvarna.

Verder lezen onder Thor.

Reeks 1 begon in mineur voor Max Anstie, die van de baan ging vlak na de start. Cianciarulo leidde voor Chase Sexton, Osborne en Marvin Musquin, die tocht startte ondanks een zware klapper in de kwalificatie. Osborne zag de vermoeidheid toeslaan bij de mannen voor hem. Hun voorwielen stuiterden van links naar rechts op de zandbaan. enkele ronden voor tijd nam hij en Sexton én Cianciarulo te graazen terwijl Musquin de eer redde door inde slotronden naar drie te rijden.

Max Anstie, pissed om zijn dertiende plaats in de eerste mancxhe nestelde zich nu in hte wiel van Cianciarulo en Musquin, met achter zich Osborne. Meespelen voor de reekszege deed hij niet maar hij zag wel Cianiciarulo en Musquin crashen in het duel om de leiding. Dat betekende dat Osborne het momentum kon benutten en dat deed hij ook.  Enigszins onder druk van Eli Tomac (eindelijk!) was hij genoodzaakt om door te duwen. Het resultaat was dat hij Musquin bijbeende en zijn tweede maximum pakte. Musquin werd ook koud gepakt door Tomac maar bleef uit de greep van Anstie.

Vier wedstrijden voor het einde leidt Osborne nu met 29 en 30 punten op Cianciarulo en Musquin.

U kan alle wedstrijden volledig herbekijken via DEZE link. U moet wel even met de balk onderaan schuiven om de wedstrijd te vinden die je wil zien.

Alle uitslagen zijn HIER te vinden.