MX World

07/10/2020 18:05 - geplaatst door Stingray

Het circuit van Oss is populair, dat is te merken. De inschrijvingen voor deze wedstrijd gaan hard, zowel voor 10 als 11 oktober. De zaterdag is een combinatie van enkele jeugd- en nationale klassen. De programma's voor beide dagen zijn op onze kalenderpagina te vinden. De Junioren worden op zondag gesplitst in drie groepen, te weten MX2 Junioren, MX Open Junioren en een gecombineerde B-groep. Deze verdeling staat vrijdag op deze pagina online. LET OP: beide dagen beginnen de trainingen om half 9! Zoals gebruikelijk sluit de inschrijving op donderdagnacht 24.00 uur. Voor je inschrijving ga je naar Mijn MON. Bewaar de QR-code uit je bevestigingsmail goed, want deze moet je laten zien bij de ingang van het circuit. Enkele klassen zitten helaas al vol (85cc, nationalen en inters), deze formulieren staan niet meer online. Mocht het zo zijn dat je inschreven bent, maar toch niet gaat deelnemen, laat het ons dan weten. Wij kunnen een rijder van de reservelijst dan alsnog een startplek geven.

Foto ter illustratie, archief.