MX World

08/10/2020 17:54 - geplaatst door Stingray

Het was al een hardnekkig gerucht, zoals wel vaker in de motorcross. Maar vandaag kwam Marvin Vanluchene met het nieuws zelf naar buiten. Het wereldkampioenenteam van 2018 zal volgend seizoen niet meer samen rjden.

De internationale boodschap van Vanluchene: "All good things come to an end. Dear supporters, I would like to let you know that Ben and I have decided after good consultation that we will no longer appear behind the startgate together next year. With Ben by my side, my biggest dream came true: to become WORLDCHAMPION! I will never forget that moment! I would like to thank Ben for his commitment and all the wonderful moments we have had with our team. Thank you my friend!"

Niemand hoeft hier enig verhaal achter te zoeken. Ben van den Bogaart liet weten een zeer mooie periode te hebben beleefd en is nu op zoek naar iets nieuws in zijn leven.

Het ga jullie beiden goed mannen!