MX World

11/10/2020 08:52 - geplaatst door Stingray

Gisterenavond werd op de Fox Raceway in Pala, Californië de finale gereden van de Amerikaanse nationals, zeg maar het kampioenschap. Hoewel geen van beide  leiders nd e stand konden winnen, bleven ze toch in het zadel en de nieuwe kampioenen zijn dus Dylan Ferrandis (250) en Zach Osborne (450).

De 250 kende wle een debuutzege. De jonste van de twee Lawrence's wist met een 1-2 score de zege te behalen in de 250 Jett ging hierbij jeremy Martin en kampioen Ferrandis vooraf.  Jeremy Marti blijft tweede in de kampioenschapsstand voor Shane McElrath.

De 450 zege was voor Chase Sexton, voor Eli Tomac en Adam Cianciarulo. Die twee stonden op hetzelfde schavot in he kampioenschapsverhaal, enkel met Zach Osborne die letterlijk een of twee trapjes hoger stond.