MX World

12/10/2020 13:49 - geplaatst door Stingray

Mitch Evans van Team HRC moest zich terugtrekken uit de eerste race in de MXGP van Spanje vanwege een linkerpolsblessure. Die liep hij op toen hij op de vierde plaats reed. De Australiër schatte een landing verkeerd in en kwam in een ongemakkelijke positie neer waardoor hij ook buiten de baan raakte. Het was jammer voor Evans die een paar ronden mee speelde om de leiding en zich als derde had gekwalificeerd in de getimede training. Deze vorm op het Arroyomolino-circuit was een voortzetting van zijn recente resultaten, die sinds zijn rentree race na race waren verbeterd, met als hoogtepunt een beste seizoen vijfde tijdens de MXGP van Europa in Mantova, Italië afgelopen weekend. De Honda CRF450RW-rijder zal nu verder medisch worden onderzocht om de omvang van de schade te kennen.