MX World

13/10/2020 11:27 - geplaatst door Stingray

Op 10 en 11 oktober vond de enige wedstrijd plaats meetellend voor het Belgian Endurance-cross (BEX) kampioenschap. De rijders waren in grote getale ingegaan op de uitnodiging van AMC Sambreville met een vol startveld tot gevolg op het prachtige natuurlijke circuit van Vitrival. Sportief gezien werd de wedstrijd gedomineerd door Mattéo Puffet - Corentin Mary. De twee mannen namen snel de leiding om na 4 uren de geblokte vlag te passeren met een comfortabele voorsprong op Benjamin Doneux - Rémi Fraikin. Martin Robert - Gaetan Minique vervolledigen het podium.

De titels van "beste rijder" 2020 werden toegekend: Nathan ETIENNE in BEX KIDS, Jérémie FRASELLE in SOLO, Mathis DUSSART in Duo BEX2
Benjamin DONEUX - Remi FRAIKIN in Duo BEX1. Dit team behaalt ook de titel van "Beste team" in de Scratch DUO ranking. De titel van "Beste Club" in de INTERCLUB competitie gaat naar Dinant MC.

DIT is de link voor de uitslagen. Credtis: Patrick Brosteau.