MX World

15/10/2020 10:09 - geplaatst door Stingray

Afgelopen maandag werd Liam verwacht in het AZ Herentals. Dit voor de operatie aan zijn rechter spaakbeen. Zoals jullie weten brak hij dit spaakbeen tijdens een val in Faenza, waarna het in een verkeerde positie heelde waardoor het nu de bewegingsvrijheid van de pols hindert. Om dit op te lossen moest het spaakbeen opnieuw gebroken en geherpositioneerd worden. De nieuwe positie van het bot zou dan worden verankerd met een metalen plaatje.

Lees verder onder Thor. Credits: Gino Maes.

De operatie om dit alles te realiseren verliep voorspoedig. Na de operatie trad er echter een zwelling op die enkele problemen en énorme pijn veroorzaakte. Deze werden opgelost door de spalk te vervangen. Helaas was dit voor Liam eveneens pijnlijke handeling om te ondergaan, daarnaast veroorzaakte de verwisseling van spalken ook een kleine bloeding.

Nu is het afwachten geblazen hoe dit alles hersteld. Hierover zullen we meer weten wanneer Liam binnen enkele weken op consultatie moet bij de dokter. Tot dan zal Liam zijn arm laten rusten en zijn hersenen aan het werk zetten! Want de jongeling zal zich volledig op zijn schoolwerk concentreren. De via thuisonderwijs studerende Liam heeft tot op heden al zijn afgelegde vakken met succes afgerond. En nu scheid er enkel nog maar één vak hem van zijn diploma. Dit vak is de prachtige taal van de liefde, de Franse taal! Om in dit examen te slagen zal hij dagelijks les krijgen en deelnemen aan een taalkamp!