MX World

26/10/2020 11:27 - geplaatst door Stingray

De laatste 'thuiswedstrijd' voor de mannen van Louis Vosters is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Als team reden ze een hele sterke koers. Met Seewer (terug op drie in WK-stand) en Paulin op drie en vier en met een verbazingwekkende Tonus op zes is dit het beste collectieve resultaat van het seizoen.

Foto (Yamaha) en tekst: Thor!

Jeremy Seewer: “Het is fijn om weer op het podium te staan ​​na een zware week hier in Lommel. Het was echt wreed daarbuiten, de regen, het weer, de baan, drie GP's op rij, Lommel, het was gewoon heel lastig. Ik ben blij weer op het podium te staan ​​met twee solide manches en geen grote fouten. Ik kijk uit naar de volgende drie GP's in Arco di Trento, want dit is meer mijn type baan, dus er zijn nog enkele positieve races over. "

Gautier Paulin: “Ik voel me sterk. Ik miste het podium met 1 of 2 punten. Ik ben hierover teleurgesteld. Ik ben blij met mijn rijstijl. Ik had een prima start in race 1, maar ik raakte het achterwiel van Cairoli en moest terug naar voren. Dit was niet gemakkelijk omdat ik veel slijk op de bril had en zo. In de tweede race begon ik beter met drie of vier sterke bochten om dicht bij de frontlijn te komen, maar ik remde de motor stil. Ik werd door  veel rijders gepasseerd en uiteindelijk kostte het me het podium. Ik heb vandaag iets gemist, maar het gevoel was er, en het rijden was sterk. "

Arnaud Tonus: “Lommel is al een moeilijke baan, zelfs voordat we hierheen moesten komen en drie GP's op rij moesten rijden. Het was mentaal super uitdagend. Eerlijk gezegd was ik erg moe na de eerste race. Het was een echte mentale uitdaging om te overwinnen. Ik ben super blij om sterk te eindigen zoals ik deed. Ik maakte aan het eind een paar fouten en crashte, maar zo is het, ik denk dat iedereen het deed. De regen maakte het vandaag super zwaar. "