MX World

07/11/2020 16:47 - geplaatst door Stingray

Zaterdag middag liep dit persbericht binnen van Team SR Honda Motoblouze (vrij vertaald): Na twee intense seizoenen scheiden de paden van Jeremy Van Horebeek en het team, zoals Josse Sallefranque bevestigt. '' We hebben twee mooie seizoenen meegemaakt met Jeremy, sportief gesproken was het geweldig met een achtste plaats vorig jaar en een top tien dit seizoen, zonder te vergeten de Franse titel bij de Elite, het podium in Touquet en het podium in Argentinië vorig jaar . We hebben een grote inspanning geleverd door een voormalig fabriekspiloot binnen te halen. We kenden dagen  dat we als gekken moesten werken om aan zijn verwachtingen te voldoen. Financieel gesproken Jeremy heeft een vrij hoge kost. Voor ons was het niet evident - gezien de conjunctuur - om met hem verder te gaan voor een derde seizoen. We herinneren ons twee leuke jaren bij hem, vol goede herinneringen. In 2021 gaan we ons nog meer inzetten voor CSS (zandwedstrijden) met Nathan Watson, Lars Van Berkel en Richard Fura. We blijven betrokken in de MXGP met Nathan en een tweede piloot waarvan de identiteit over enkele weken zal worden onthuld."

Er bllijven dus twee raadsel over. Waar gaat Van Horebeek naar toe? Wie wordt de tweede rijder bij het Team SR?