MX World

10/12/2020 19:23 - geplaatst door Stingray

Infront Moto Racing is verheugd om een ​​gloednieuw MXGP-TV-platform te onthullen. Dat biedt fans een geheel nieuwe ervaring als het gaat om het genieten van alle video-inhoud die de MXGP-wereld te bieden heeft! Het opnieuw gelanceerde OTT-platform, mogelijk gemaakt door StreamAMG, zal fans blijven voorzien van LIVE- en On Demand-races van het FIM Motocross Wereldkampioenschap, evenals het Monster Energy FIM Motocross of Nations, het Wereldkampioenschap Motocross Dames en ook alle Europese Kampioenschappen.

Meer (zeer technisch, maar kom) lezen onder Thor.

PS: wij zijn al ingelogd om U zelfs op zaterdag van info te voorzien.De volledig vernieuwde site biedt MXGP-TV-gebruikers een geheel nieuwe ervaring als het gaat om het genieten van alle exclusieve inhoud van elke Grand Prix op de MXGP-racekalender, inclusief LIVE-races, herhalingen, hoogtepunten, GoPro-ronden, Fox Holeshot-clips, Studio Show en nog veel meer exclusieve inhoud - allemaal van www.MXGP-TV.com!

Om fans over de hele wereld een kijkervaring van hoge kwaliteit te bieden, biedt StreamAMG een nieuwe video-first-website op basis van het StreamPlay-framework als onderdeel van een end-to-end-oplossing. Infront Moto Racing zal profiteren van het MediaPlatform om live levering te orkestreren en het bekroonde CloudMatrix-systeem om on-demand contentcuratie en -distributie te automatiseren. Ondertussen zal de nieuwste partner van MXGP, Cleeng, de e-commence-activiteiten op MXGP-TV beheren en ook klantenondersteuning bieden bij alles wat met MXGP-TV te maken heeft.

Infront Moto Racing is verheugd deze stap voorwaarts te zetten, om MXGP's wereldwijde fanbase een gloednieuwe ervaring te bieden met toegang tot alle video's terwijl we ons voorbereiden op een nieuw spannend seizoen in 2021, aangezien het FIM Motocross Wereldkampioenschap interessant wordt met races in gloednieuwe locaties in Oman, Nederland, Indonesië, Rusland en Finland!

Korting

En om de onthulling van dit opwindende nieuwe platform te vieren, is MXGP verheugd om de 2021 MXGP-TV Season Pass-promo te lanceren! Fans hebben de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de eerste gate-drop in april 2021, terwijl we de aftrap geven in Oman, door vandaag het seizoenspakket te kopen, om te genieten van de 20-rondenreeks van het FIM Motocross Wereldkampioenschap, inclusief de ondersteuning klassen en de Monster Energy FIM Motocross of Nations - allemaal voor een speciale prijs door HIER te klikken.

David Luongo, CEO van Infront Moto Racing: “Infront Moto Racing is erg trots om de gloednieuwe MXGP-TV.com te lanceren. Ons on-demand videoplatform zal alle MXGP-fans over de hele wereld een schitterende nieuwe ervaring bieden. In 2011 waren we een van de allereerste sportpromotoren die geloofden in het potentieel van de ontwikkeling van dit soort mediaplatforms om onze fans rechtstreeks te bereiken. Bijna 10 jaar later werd MXGP-tv.com een ​​must voor iedereen die alle acties rond MXGP wil volgen, maar ook alle supportklassen, waaronder de Europese kampioenschappen en de WMX. Ik wil het hele team van StreamAMG en Cleeng bedanken voor hun samenwerking en het hele toegewijde team van Infront Moto Racing voor het geweldige werk dat is verricht. We kunnen niet wachten om het MXGP-seizoen 2021 te starten! "

Hugo Sharman, CEO van StreamAMG: "We zijn verheugd om samen te werken met Infront Moto Racing om MXGP-TV aan te drijven. Hun team heeft fantastisch werk geleverd door de sport rechtstreeks naar de fans te brengen en we kijken ernaar uit om de service de komende jaren verder te ontwikkelen en uit te breiden. "

Gilles Domartini, CEO en oprichter van Cleeng: "We zijn verheugd om de Direct to Consumer-strategie van MXGP TV te ondersteunen en samen te werken met StreamAMG. MXGP TV maakt gebruik van de volledige SRM-stack van Cleeng om een ​​probleemloze en kostenefficiënte gebruikerservaring te bieden, van identiteits- en aanbodbeheer, betaling en belastingafhandeling in veel landen tot meertalige klantenservice. ChurnIQ, onze door AI aangedreven analyseoplossing, zal MXGP TV ook helpen inzichten te verwerven en de retentie van fans te versterken. "