MX World

12/12/2020 12:51 - geplaatst door Stingray

Als u voor morgen een TV-middag gepland heeft, overweeg dan ook een keer om rechtstreeks getuige te zijn van de eerste zandcross in Frankrijk. Weliswaar heeft Corona  flinke gaten geslagen in de kalender. Maar de eerste Pro Hexis Sand Race vindt zondag plaats op het bekende circuit van Loon-Plage. Het wordt geen klassieke editie. He aantal deelnemers is beperkt tot een dertigtal geselecteerde profrijders. Dat zijn onder meer Lars Van Berkel, Milko Potisek, Camille Chapelière, Jeffrey Dewulf, Daymond Martens, Matheo Miot, Damien Prevost, Todd Kellet, Conrad Mewse, Adam Sterry, Steve Ramon, Greg Smets, Petar Petrov, Maxime Desprey en zelfs Tom Pagès, die zo de Enduropale du Touquet komt voorbereiden. In de voormiddag is er een testsessie. Die worden gevolgd door twee reeksen van één uur elk om 11.00 uur en 13.00 uur telkens met een verplichte stop. De race is als streaming te volgen op DEZE FB-pagina.