MX World

19/12/2020 15:41 - geplaatst door Stingray

Dit is wat we zopas via Whatsapp binnen kregen van Dirk Saelen, team manager van KTM Diga Racing:

Beste vrienden, Beste collega,

Ik wil u met deze persoonlijk informeren aangaande mijn beslissing over het KTM Diga Junior Racing Team. Zonder nu diep in detail te treden, moet ik U melden dat wij onze activiteiten stoppen vanaf 1/1/2021, dit om diverse redenen (verbreking overeenkomst motormerk / covid-19 / onzekere toekomstperspectieven voor seizoenen 2021/2022/2023. Onze bedoeling was met Diga Junior Racing om met jonge, getalenteerde rijders een meerjarig opleidingstraject te volmaken...mede daarom zien wij genoodzaakt om deze, maar toch harde....maar weloverwogen beslissing te nemen. Ik wil U bedanken....meer zelfs...1000 maal dank en respect voor de samenwerking. Het was voor mij een voorrecht om met de beste partners/vrienden deze wedstrijd te mogen beleven.
Met sportieve groeten.
Dirk Saelen - Diga Racing