MX World

22/12/2020 10:28 - geplaatst door Stingray

Heeft je kind het potentieel van een toekomstige kampioen? Droomt hij van een sportieve toekomst op het hoogste niveau? Voor hem/haar werd de Belgian Motorcycle Academy opgericht. Het doel van deze nieuwe opleiding is om jonge Belgen door professionele begeleiding in bijna alle disciplines van de motorsport op het hoogste niveau te brengen. Wil je je aan dit avontuur wagen? Schrijf je dan snel in voor één van de twee selectiedagen op 17 februari en 3 maart om zo trachten deel uit te maken van de Belgian Motorcycle Academy.

Om je in te schrijven voor een selectie dag, moet de jonge rijder: tussen 7 en 17 jaar oud zijn, de Belgische nationaliteit hebben, een motorfiets kunnen besturen, bereid zijn om een FMWB jaarvergunning te onderschrijven. Vanaf 11 jaar moet de aanvraag vergezeld gaan van een sport-cv.
Inschrijving en meer info: https://www.belgianmotorcycleacademy.be