MX World

07/02/2021 10:48 - geplaatst door Stingray

Opnieuw was Kan Roczen niet te kloppen in Indianapolis. Bij de derde finale in een week leidde hij van start tot finish. Eerst voor Justin Barcia, tot die Roczen aan tikte en vervolgens voor  Cooper Webb . Marvin Musquin werd derde voor Malcolm Stewart en Adam Cianciarulo. Voor Barcia werd het een offday. Hij maakte een fout en liet zich door Webb in pakken toen hij van de ideale lijn af week; Maar de echte dreun kwam er toen hij door Vince Friese mee naar buiten werd genomen en ten val kwam samen met Eli Tomac. Hierdoor profiteerde Musquin er van om alsnog derde te worden. Roczen leidt nu met zestien punten voor op Webb en vierentwintig op Tomac. Het peloton trekt nu naar Florida. Met dit voorval lijkt Friese wel de brokkenpiloot van het seizoen. Hij komt meermaals in beeld met crashes. Hij zorgt er wel voor dat Barcia terug zakt naar de vijfde plaats in de stand.

Credtis FB Roczen.

Hier de link naar de uitslag en de stand. Hier de link naar de highlights.