MX World

07/02/2021 11:07 - geplaatst door Stingray

Aan de heerschappij van Colt Nichols is een einde gekomen. Hij werd in Indy 3 gepasseerd door zijn ploeggenoot Christian Craig, die in kwalificatie 1 te voet werd gezet, maar zich in de tweede herpakte. We doen niks af van de zege van Craig, die in de eerste ronde aan de leiding kwam toen Nichols als leider ten val kwam. Craig zou niet meer bedreigd worden door Jo Shimoda, die enkel duels won. Maar alle aandacht was voor Nichols, die als laatste hernam na zijn val. en indruk maakte. Colt ging in een splijtend duel met Jett Lawrence, op het randje van het toelaatbare. Op het einde snoepte hij nog de derde plaats af van Mitch Oldenburg, nadat Lawrence van de baan was geraakt.

Zo pakt Craig wat punten terug op Nichols, terwijl Shimoda zich opde derde plaats wat los wrikt van Lawrence. Mosiman liep een blessure op maar blijft vijfde.

HIER de uitslag en de stand, HIER de higlight video.

Credits Yamaha.