MX World

03/03/2021 20:03 - geplaatst door Stingray

Hannover, Berlijn, Lodz, Warschau en zo Oekraïne binnen. Of de route over Dresden en Wroclaw nemen, die is iets langer, maar goedkoper. Maar het blijft om en bij een dikke 2000 kilometer om in Bucha te geraken, een vorstad op 30 km van Kiev. Daar wordt in 2023 het Junior WK motorcross gehouden. Dat is wat Infront Moto Racing vandaag mee deelde.

Credits: APO Multicam, website https://www.fimsidecarcross.com/

Meer onder Thor.




Infront Moto Racing is verheugd aan te kondigen dat de 2023 editie van het Junior Motocross Wereldkampioenschap naar Oekraïne zal gaan!

Het STС '' SONA 'motorcircuit, gelegen in Bucha, in de regio Kiev, zal in 2023 de snelste 65cc, 85cc en 125cc jongeren ter wereld ontvangen, aangezien de locatie meer internationale concurrentie verwelkomt. Het grondgebied van de club beslaat 12 hectare, wat biedt plaats aan maximaal 30.000 toeschouwers en het is slechts 36 km ver van de internationale luchthaven van Kiev.

SONA Sports and Technical Club organiseert al meer dan 20 jaar internationale, nationale en regionale motorcrosswedstrijden en wordt beschouwd als een van de beste trainingscentra voor Oekraïense atleten. In 2019 hield de locatie het FIM Sidecar Motocross Wereldkampioenschap en het EMX Quad European Championship en zou beide evenementen opnieuw plaatsvinden in 2020, hoewel ze werden geannuleerd vanwege COVID-19.

Nu is STC “SONA” verheugd om het Junior Motocross Wereldkampioenschap voor de allereerste keer in 2023 te verwelkomen voor een onvergetelijk evenement in de regio van Kiev.

Het Junior Motocross Wereldkampioenschap is een speciaal evenement dat de jonge en opkomende sterren van de sport viert en waar onder meer Jeffrey Herlings, Jordi Tixier, Pauls Jonass, Jago Geerts, Tim Gajser, zegevierde tijdens het evenement en vervolgens vooruitgang boekte. tot succesvolle MX2- en MXGP-sterren.

Infront Moto Racing is verheugd om een ​​andere opwindende locatie te bevestigen voor het toekomstige Junior World Championship-evenement.