MX World

14/03/2021 12:58 - geplaatst door Stingray

En dat toeslaan begon in de start die hij mende voor Dylan Ferandis, Dean Wilson, Kevin Moranz en Justin Barcia. Leider Ken Roczen was pas achtste en Eli Tomac bungelde ergens achteraan. Wilson viel Ferrandis aan en werd tweede om wat later bijgebeend en in de steek te worden gelaten door Barcia. Ferrandis viel dan letterlijk weg en zo konden JasonAdnerson, Chase Sexton en AAronPlessinger het lot van Roczen bezegelen. die werd pas zevende en was dus leider af. Tomac finishte als achtste. Door die rare uitslag trekt Webb in één keer wel een kloof van zeven punten. Tomac blijft derde, al pikkelde Barcia wat van de achterstand af.

Let in de higlights op de 'bad karma' voor Malcolm Stewart en de val van Ferrandis.

Uitslag en stand na Arlington I

Video highlights