MX World

14/03/2021 13:34 - geplaatst door Stingray

Derde wedstrijd in de West Coast, derde winnaar. Na Justin Cooper,  en Cameron Mcadoo kregen we in Arlington Seth Hammaker als winnaar. Hammaker, uit Tememcula, afkomstig uit Pennsylvania, ging aan voor teamgenoot Jordon Smith, Hunter Lawrence en Alec Swoll. Smith kreeg het zwaar aan de stok met Mcadoo en Lawrence en zou na een val de race verlaten. Ondertussen waren ook Alec Martin en Cooper mee in de frontlijn geraakt. Cooper probeerde in een alles-of-niets manoeuvre de bakens in zijn voordeel te verzetten, maar het brak hem zuur op. Lawrence raakte niet in de buurt van Hammaker, maar werd tweede voor een breed lachende Mcadoo die Cooper en Gareth Marchbanks achter zich hield en wat punten neemt op Cooper. Idem voor Lawrence die door schuift naar rang drie. 

Het is wel opvallend dat Hammaker wint in zijn derde start. De vorige jaren werd hij  van een profcarrière gehouden door operaties aan beide schouders, en recent nog kreeg hij af te rekenen met het Eppstein-Bar virus.

Uitslag en stand West Coast na 3 wedstrijden.

Highlights SX250 WC.