MX World

17/03/2021 14:33 - geplaatst door Stingray

Mill – Vanaf maandag 15 maart is WLM Design in nieuwe handen gekomen. Met deze overname zorgen Rian de Bruyn en Joost van den Elsen voor nieuw bloed maar behouden hetzelfde DNA. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd van het mooie bedrijf dat ruim 20 jaar geleden is gestart door Wisja Lamers en Imka Kooijmans. Het merk WLM Design blijft dus overduidelijk aanwezig op de diverse motorcrosscircuits en BMX-banen.

Verder lezen onder Thor!

De juiste klik
“Wat begon met een gesprek over samenwerking heeft in enkele maanden geleid tot de overname van WLM”, begint Rian.“Er was direct een klik en bij het eerste gesprek gaf Wisja aan dat hij door zijn gezondheid genoodzaakt was een overnamekandidaat te zoeken en in ons de juiste kandidaten zag.” Joost voegt daar aan toe “Als je de mogelijkheid krijgt om een dergelijk mooi merk te kunnen overnemen dan moet je niet te lang twijfelen en er voor gaan. Samen met Rian ben ik bezig een Racing lifestyle merk te ontwikkelen dat we komende maand zullen lanceren, daar past WLM perfect bij”

Rian: “Vanaf januari draaien we al mee bij WLM en hebben ervaren dat we echt een topteam hebben, mensen vol goede ideeën en skills en met kwaliteit voorop. We gaan er samen vol voor om WLM aan top of the game te houden!”

Zelfde kwaliteit vanuit nieuwe visie
Met nieuwe kapiteins aan het roer komen er ook nieuwe ideeën. “We gaan geen drastische zaken veranderen maar gaan goed luisteren naar de markt en op marketinggebied een frisse wind laten waaien. Met onze ervaring in design en online marketing zullen we ook de webshop opnieuw inrichten zodat het makkelijker wordt om via deze weg te bestellen. Maar we gaan niet ineens alles anders doen, WLM is gewoon een sterk merk en heeft een goede naam”. eindigt Joost.

Over WLM
WLM bestaat sinds 2000 en is opgericht door Wisja Lamers en Imka Kooijmans. Ondertussen is WLM internationaal toonaangevend om de kwaliteit van de producten. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met negen medewerkers. WLM Design heeft een hoofdvestiging in Mill en een nevenvestiging in het Belgische Borgloon waar vandaan de markten in heel Europa worden bediend. Uitvoerig testwerk zorgde ervoor dat er vanaf 2018 in eigen huis custom MX en BMX broeken worden geproduceerd. Vanaf toen wordt dus ook echt alles in eigen huis geproduceerd. Inmiddels mag WLM meerdere MXGP teams, BMX Team Nederland van de KNWU en een breed scala aan professionele- en amateurrijders tot hun klantenbestand rekenen. Vanuit het prachtige nieuwe pand in het Brabantse Mill zal de ontwikkeling en productie blijven plaatsvinden.