MX World

21/03/2021 11:15 - geplaatst door Stingray

Nadat Justin Cooper woensdag van zijn troon werd gestoten heeft hij op zaterdag revanche genomen in Arlington II. Hij niet alleen want ook Cameron Mcadoo slaagde er in om tweede te worden voor Seth Hammaker. En omdat Hunter Lawrence pas vierde werd achter alweer Jalke Swol, wippen zowel Cooper als Mcadoo naar één en twee. Maar de verschillen blijven klein in de top drie Cooper telt twee punten voor op Macadoo en zes op Lawrence. Snel zaten Cooper, Mcadoo en  Lawrence in de top drie en het leek een makke reeks te worden; De kruiding kwam er  door de val van Coty Schock die enkel keren aangereden werd maar kon verder rijden. Nadien ging ook Gareth Marchbanks het decor in. Maar de spectaculairste uitstap kwam van Lawrence: die verspeelde zijn derde plaats en de red plate door een komboch te te missen en het decor te gaan verkennen.

HIGHLIGHTS

UITSLAG EN STAND