MX World

18/04/2021 18:00 - geplaatst door Stingray

In de laatste Atlanta wedstrijd heeft Cooper Webb zich herpakt en sprokkelt wat voorsprong bijeen op Ken Roczen. Eli Tomac lijk voorlopig niet in staat om een wig te drijven tussen de twee titelkandidaten. Webb ligt nu 16 punten voor op Roczen, terwijl Tomac al op een mirakel moet rekenen nu hij 40 punten achter staat.

Aaron Plessinger en Roczen gingen aan innde start. Webb zat er niet bij maar passeerde vrij snel Jason anderson en dylan Ferrandis die beiden ten val kwamen. Ondertussen zag Roczen kans om Plessinger te passeren en leek op weg naar de zeege. Maar dan maakte de Duitser een fout. Webb profiterde  van het feit dat £roczen uit zijn ritme raakte en nam de leiding over.Ondertussen was ook Tomac op de derde plaats beland. Over and done denk je dan tot ook Webb een slippertje maakte. Roczen zt meteen in zijn wiel maar tot een aanval kwam het niet. Barica sloot af als vijfde. Goed nieus ook voor Tyler Bowers (mijn dada) en Max anstie (ook een beetje mijn dada) die op 15 en 16 binnen liepen.

Hier de highlights van de 450

Hier de uitslag en stand.