MX World

18/04/2021 09:55 - geplaatst door Stingray

Met nog één race te gaan is Justin Cooper er niet in geslaagd om de West Coast titel veilig te stellen. Hij gaat naar de finale over twee weken in Salt Lake City met een voorsprong van 20 en 22 punten op Hunter Lawrence en Cameron Mcadoo. Hoewel deze laatste daar wel voor had kunnen zorgen. Mcadoo fungeert als botsauto tegenwoordig. In de start kwam hij ten val. Herstart dus. Maar Mcadoo - het was niet altijd zijn fout - was na de herstart zowat bij elke clash/crash betrokken. Met Lawrence, met Garett Marchbanks enz.... Die cascade aan crashese liep nog goed af en Lawrence zou nog netjes vierde worden achter Seth Hammaker en zo een waterkans behouden. De strijd voorin was er een tussen de teamgenoten bij Yamaha. Leider Cooper kon/ilde niet duelleren met Nate Trasher die week op week dus won in Atlanta.

Hier de 250 highlights

Hier de uitslag en stand.