MX World

24/04/2021 09:32 - geplaatst door Stingray

De Lacapelle Moto Club deed er alles aan om zijn traditionele Masters of Motocross te organiseren, maar uiteindelijk en ondanks verschillende keren de datum van het evenement te veranderen, heeft de club de editie van 2021 moeten annuleren.

“Elke week luisteren we aandachtig naar onze eerste minister-persconferentie over de Covid 19, en helaas is er geen duidelijke verklaring voor de komende weken”, legt president Vincent Ayroles uit die hard had gewerkt met de clubleden om de race voor te bereiden.

“De situatie zou medio mei beter kunnen zijn, maar na overleg met de regionale autoriteiten kan er voor medio mei niets worden bevestigd; we moeten deze datum afwachten om te weten of we het publiek kunnen ontvangen, en wat de voorwaarden zijn om de race te organiseren. Maar dat is midden mei onmogelijk, want we hebben maar twee weken om zo'n evenement voor te bereiden! Er zijn veel dingen die je een of twee maanden voor de race kunt doen, maar dat is echt onmogelijk om zo lang te wachten en misschien om alles op het laatste moment te annuleren. Ik wil al onze vrijwilligers bedanken, alle teams en renners die ons sinds enkele jaren volgen, en het spijt ons zo dat we het evenement hebben uitgesteld tot 2022. "