MX World

28/04/2021 09:43 - geplaatst door Stingray

In deze rare tijden blijven een aantal zaken lopen zoals ze moeten lopen. Zo zal KTM - dit jaar toch heel vroeg - de KTM SX modellen 2022 voorstellen aan de media. Dat gebeurt via een digitale happening op dinsdag 4 mei en om 17:00.

Ontworpen voor en op het circuit en perfect beantwoordend aan KTM's superieure prestatienormen, staan alle modellen in de vernieuwde 2022 serie dichter dan ooit bij de kampioenschap-winnende motorfietsen van de Red Bull KTM Factory Racing sterren.

Om dit te bewijzen mochten FIM Motocross Wereldkampioenen Jeffrey Herlings en Tom Vialle een paar snelle ronden gooien op de productie 2022 KTM 450 SX-F en KTM 125 SX modellen. Ze delen hun onbevooroordeelde feedback in een 5 minuten durende hoogtepuntenvideo.

En die gaan we U vertonen van zodra beschikbaar.