MX World

29/04/2021 18:00 - geplaatst door Stingray

Eerder lieten we jullie al weten dat de start van het motorcross-seizoen is uitgesteld. Helaas bieden de aanhoudende coronamaatregelen nog steeds geen ruimte om wedstrijden te organiseren. Dit betekent dat ook de wedstrijden die in mei gepland stonden, nog niet door kunnen gaan. We moeten met zijn allen nog even geduld hebben.

De wedstrijden in juni en juli blijven vooralsnog staan. Een aantal clubs heeft al een nieuwe datum voor hun wedstrijd gekozen. Neem je agenda er even bij en noteer in ieder geval het volgende voor het najaar:

5 september - 24MX Nationale motorcross Boekel
11 + 12 september - ProX Jeugd + 24MX Nationale motorcross Meijel
18 + 19 september - ProX Jeugd + 24MX Nationale motorcross Overloon
26 september - 24MX Nationale motorcross Berghem
2 + 3 oktober - ProX Jeugd + 24MX Nationale motorcross Groesbeek
10 oktober - 24MX Nationale motorcross Bergharen
17 oktober - 24MX Nationale motorcross Deurne
31 oktober - ProX Jeugdmotorcross Dongen
31 oktober - 24MX Nationale motorcross Meijel