MX World

02/05/2021 10:01 - geplaatst door Stingray

Met een tweede en een negende plaats speelden de nieuwe kampioenen Colt Nichols (East) en Justin Cooper (West) niet echt mee in de shootout in Salt Lake City. Het waren de Lawrence broertjes die de show stalen. Jett bleek te sterk voor de tegenstand en won de race. Hoewel, Colt Nichols wilde in schoonheid eindigen. Via de holeshot ging hij Seth Hammaker vooraf, maar die werd vrij snel gepasseerd door Jett en Lawrence Hunter. Nichols leek het te zullen halen, amar een vijftal ronden voor tijd zette Jett zjin beslissende aanval in, en hij veroverde de leiding. Hunter, tuk op een-twee ging in de aanval op Nichols, maar kwam ten val. Weg zilver, maar hij herpakte zich een baande zich voorbij Mcadoo een plaats naar het brons. Geloof me, in de familie Lawrence kijken ze nu al vooruit naar 2022. Justin Cooper moeide zich nergens mee, na een kwak in de reeksen en eindigde midden in het pak. De titel was binnen.

HIGHLIGHTS

EINDSTAND EAST

EINDSTAND WEST