MX World

02/05/2021 18:03 - geplaatst door Stingray

Onze landgenoot Lucas Coenen is eindwinnaar geworden in de proef voor het Spaans kampioenschap. Die race werd gereden in Talavera de la Reine, voormalig GP-circuit. Coenen werd vijfde in de eerste reeks en won de tweede. Zo scoorde hij evenveel punten als Adria Monne, winnaar van de eerste reeks. Broer Sacha viel uit in de eerste reeks en finishte als zevende in de tweede. Kay Karssemakers stond als derde op het podium. Amandine Verstappen was ook van de partij bij de heren. Ze werd 25ste in de eerse reeks enz ette niet meer aan voor de tweede. Ze had zich voor de wedstrijd geblesseerd.

In de MX2 was de zege voor Ruben Fernandez die Maxime charlier en Yago Matinez versloeg.

Carlos Campano en Jorge Zaragoza wonnen de reeksen in de MX1. Campano werd eindwinnaar met een 2/1- score voor Zaragoza en Ander Valentin.

Podium Talavera met Monne, Lucas Coenen en Kay , credits FB Karssemakers.