MX World

03/05/2021 13:01 - geplaatst door Stingray

We brachten eerder het nieuws dat Bas Vaessen gisteren een zware val maakte in Culham. Vandaag brengt de familie meer nieuws:

"Hi jongens, hier een update over Bas zijn situatie. Voorlopig zit hij in de Intensive Care Unit voor volwassenen in Oxford. Ze zorgen heel goed voor hem. Hij heeft zijn ruggenwervels gebroken T8 tot T11. Voorlopig is dit niet het probleem en hoeft het niet geopereerd te worden. Helaas heeft hij zijn nek weer gestoten. Geen nieuwe breuken maar wel veel zwelling. Voor nu is het onzeker wat de uitkomst is in de toekomst. We willen jullie bedanken voor al de lieve messages die jullie sturen! Ik ga de berichten aan hem (voor) lezen maar hij kan ze nu niet beantwoorden omdat hij niet goed kan bewegen. We blijven positief en houden jullie op de hoogte. Liefs,  Bente & Bas."

Credits FB Bas Vaessen.