MX World

28/05/2021 08:57 - geplaatst door Stingray

Hallo iedereen. Eindelijk ben ik terug aangekomen in Nederland en ben ik overgebracht naar de St. Maartenskliniek (SMK) in Nijmegen. Het plan voor nu is om me te laten nakijken en te vestigen, waarna we met volledige week programma ' s van revalidatie beginnen. De belangrijkste focus voor nu is om terug een zelfstandig leven te krijgen. Ik heb er veel vertrouwen in dat we, met hulp van de uitstekende artsen en therapeuten hier, weer zo dicht mogelijk bij het normale leven komen. Zoals gewoonlijk zal ik graag het hard werken zoals dat nodig is om dit te bereiken. Ik dank jullie allemaal oprecht voor jullie geweldige steun en ik wou dat ik jullie allemaal persoonlijk kon bedanken, maar op dit moment moet ik nog steeds vertrouwen op Bente om me op de hoogte te houden.
 
Credits: MXGRIETJE