MX World

31/05/2021 18:00 - geplaatst door Stingray

We kregen leuek info van MON die stelt dat op  5 juni gereden kan worden door de jeugd in Utrecht op 5 juni 2021. 

Meer info onder Thor!


We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig mogen we goed nieuws melden! De jeugdwedstrijd in Utrecht op zaterdag 5 juni gaat door!

Bij de persconferentie van afgelopen vrijdag is bekendgemaakt dat voor jeugd tot en met 17 jaar wedstrijden weer opgepakt mogen worden. Dat doen we dus ook meteen. Alle jeugdklassen komen aan bod: 50cc, 65cc, 85cc, beginnersklasse, quad standaard, quad special en kidsandsidecars.

De inschrijving voor Utrecht is inmiddels geopend. Via deze pagina op Mijn MON kun jij je aanmelden voor deze eerste wedstrijd. Zorg dat je dit snel doet, op donderdag 3 juni om 24.00 uur wordt de inschrijving gesloten. Elke rijder mag maximaal twee begeleiders meenemen.

Alle wedstrijdinformatie en de instructie voor de inschrijving is te vinden op deze pagina. De trainingen in Utrecht beginnen om half 10. Wij hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Update MX Kalender
De jeugd mag van start, maar helaas blijft het voor rijders boven de 18 jaar nog even afwachten. Uiteraard hopen wij net als jullie, dat we ook de nationale wedstrijden zeer binnenkort mogen opstarten. De volgende wedstrijden komen vooralsnog te vervallen:

Elshout op 6 juni.
Stevensbeek op 12 en 13 juni.
Reusel op 3 en 4 juli.
Op dit moment zijn we druk met clubs in gesprek om te kijken wat er de komende twee maanden mogelijk is. Wij hopen daarover snel meer te kunnen melden!

Tot slot is er wel goed nieuws voor alle zijspanrijders. Zij mogen vanaf zaterdag 5 juni hun trainingen weer oppakken, ongeacht de leeftijd van de rijder of bakkenist.