MX World

06/06/2021 08:48 - geplaatst door Stingray

De tweede proef voor de AMA nationals werd zaterdag gereden op Thunder Valley. Ken Roczen won de 450 met een dubbele reekszege. De eerste manche werd gekenmerkt door een agressieve Dylan Ferrandis. Maar in een poging om ook Roczen af te blokken ging hij uit de baan. In de tweede reeks joeg Roczen de KTM-ers Musquin en Webb op tot hij de leiding veroverde. Na hem bleef Ferrandis baas over Justin Barcia. In de eindstand gaat Roczen Ferrandis, Adam Cianciarulo, Barcia en Aaron Plessinger vooraf en neemt de leiding voer van Ferrandis. die twee.

In de 250klasse won Jeremy Martin de eerste manche. Maar al vroeg inde tweede kwam hij ten val.  Hij blesseerde zich aan de arm. De slotreeks ging naar Jett Lawrence, maar het was Justin Cooper die met een 2 - 2 score de eindzege pakte. Lawrence, vierde in de eerste reeks, werd tweede voor broer Hunter Lawrence. Hij blijft leider in de stand.

 Hier klikken voor de highlights.