MX World

17/07/2021 20:47 - geplaatst door Stingray

Het dient gezegd: voor een organisatie die ALLES (onduidelijke regeringsbeslissing van de regering - Covid - wateroverlast) tegen had was daar op de baan niks van te merken. De club en Freddy Verherstraeten legden de Witte Ruysheuvel er piekfijn bij. Micha Boy De Waal was de beste rijder in Oss. In alle start, twee goeie en een valse, was hij telkens mee. Hij bemoeide zich noot met de strijd om de red plate tussen een verbazend sterke Nicola Dercourt en een al even verrassende David de Bortoli. Simeo Ubach werd vierde dankzij een sterke tweede reeks voor Kay Ebben en Ken De Dycker. Die was in de eerste reeks derde geworden, maar liep schijnbaar leeg in de finale. Eentje waarin we ook Jilani Cambré verloren, die echt wel mee speelde en zesde werd in reeks een. Dercourt en de Bortoli worden de nieuwe nummers een en twee omdat Filippo Zonta afwezig bleef. Maar ze weten nu dat De Waal in Lommel een gooi naar de leidersplaats doet.

Credits Michel MX Benjamins.