MX World

21/07/2021 10:06 - geplaatst door Stingray

DIT is de link naar de FIM entry lost voor Loket. Nieuw in de MXGP zijn - en mogen ook verwacht worden: Joé Butron, Tom Koch, Michele Cervellin en Jordi Tixier. Koch en Tixier reden vorige week ADAC. Wie er ook op staan en wellicht NIET komen zijn Jeffrey Herlings (schouder), Mitchel Evans (operatie) en Petar Petrov (rugletsel). Met voorbehoud voor Arnaud Tonus, die vorige week de kop in het zand stak in Lommel.                                                                                                                                                                                                      Rentree's in de MX: Nathan Renkens, Tom Vialle en vermoedelijk ook Kevin Horgmo. Nieuw is Valerio Lata met enkele locals als Adam Dusek en Petr Rakouski. Van Sergio Notario weten we dat hij wellicht niet meer zal rijden dit jaar.                                                                                                                                                                                                                                              De dames zijn talrijk bij de voorinschrijving. Voor België hebben Brenda Wagemans, Britt Van Muylem, Amandine Verstappen en Heaven Faes zich aangemeld.

De wedstrijden om het WK worden zondag live uitgezonden op Telenet Play Sports. Er naar toe gan kan ook. Loket ligt op