MX World

22/07/2021 18:25 - geplaatst door Stingray

Na Middelkerke is onze volgende afspraak bij het DJP-Racing team die het prachtige circuit van Volkegem in optimale omstandigheden brengen om onze karavaan te ontvangen op  31 juli en 1 augustus. Het natuurlijke heuvelcircuit is het decor voor het vervolg van de eerste proeven. Blijven de tabellen met dezelfde kopstukken of krijgen we wissels met de vleet? Afwachten dus wat het zal zijn na deze wedstrijd. Op zaterdag komen naast het klassieke programma ook de pitbikes/brommers in actie.

Zaterdag inschrijven voor de jeugd van 8.15 tot 9.45 uur in de feesttent, de quad-rijders vanaf 11.30 tot 12.00 uur op de jurywagen.(DAGVERGUNNINGEN zijn toegelaten !!! )

Op zondagmorgen schrijven we voor deze wedstrijd in vanaf 7.00 uur tot TEN LAATSTE 9.00 uur. (DAGVERGUNNINGEN zijn toegelaten !!! )

De GPS-coördinaten om u te leiden naar het circuit zijn: Doolstraat.