MX World

05/08/2021 16:56 - geplaatst door Stingray

Deze zomer houdt de GASGAS United in Dirt halt in de BENELUX. Ons doel is eenvoudig... we willen dat je bij ons komt, ons leert kennen en onze geweldige reeks fietsen uitprobeert. De sfeer zal heel ontspannen zijn en je kunt op een van onze motorcross, enduro of trial modellen rijden - geen stress, geen druk. Bovendien zullen we ook onze gloednieuwe serie elektrische MTB's hebben om uit te proberen.

Rijd op dezelfde dag op onze motorcross, enduro en trial motorfietsen en op onze elektrisch ondersteunde mountainbikes
Goede tijden gegarandeerd. We zien je daar!

Lees verder onder Thor!




De GASGAS United in Dirt BENELUX staat open voor motorrijders van alle leeftijden en niveaus en richt zich op alle tweewielerenthousiasten die graag een leuke tijd hebben. Je hoeft niet eens een GASGAS te bezitten of een geoefend rijder te zijn om aan het evenement deel te nemen. We organiseren deze evenementen om mensen samen te brengen die dezelfde liefde voor off-road motorfietsen delen als wij, om je de gelegenheid te geven het merk GASGAS en onze motorfietsen te ontdekken.

Een aantal plaatsen voor de dag is beschikbaar via prijsvragen, die via onze sociale media georganiseerd worden. Om zeker te zijn van een plaatsje, moet je onze Instagram en Facebook pagina's volgen en de onderstaande instructies volgen om mee te doen! Het is super-gemakkelijk, schrijf je in, doe mee aan de uitdaging en geef je helemaal! We zullen de winnaars bekendmaken op de officiële kanalen van gasgas.official. Als je het geluk hebt een plaatsje te bemachtigen, hoef je alleen je motorkleding mee te nemen en voor de rest wordt gezorgd door GASGAS.

Volg de procedure op de GASGAS website.

Vult het inschrijvingsformulier in - Voltooit de pilootuitdaging - Volg ons - Label ze - Label on.s
Voor België zal het evenement op 17 & 18 september gehouden worden in Genk op en rond de Horensbergdam. Een leukste locatie geschikt voor elk product uit het GasGas-gamma. Dus of je nu gewoon een paar rondjes over een motorcrossbaan wilt rijden of een uur lang onze enduro motoren wilt testen om te zien waar ze echt van gemaakt zijn, de keuze is aan jou. We beperken je niet tot een bepaalde serie, want we willen echt dat je al onze geweldige modellen uitprobeert en nieuwe disciplines ontdekt. Klinkt leuk, nietwaar?

Om de dag wat meer pit te geven, brengen we niet alleen onze motorfietsen mee, maar laden we ook een bus vol tot op het dak met onze gloednieuwe reeks elektrisch ondersteunde mountainbikes! Deze fietsen zijn ontwikkeld met de modernste technologie, met modellen die speciaal voor iedereen geschikt zijn, zodat rijders de trails op kunnen, plezier kunnen maken en van het avontuur kunnen genieten.

Ons team van GASGAS experts zal de hele dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, je te helpen met wat je maar nodig hebt, of je gewoon wat productadvies te geven. Deze groep mannen en vrouwen weet werkelijk alles over GASGAS, dus wees niet bang om uit te vinden wat ons bezielt en misschien zelfs wat er nog komt.
Naast onze GASGAS experts zullen er ook merkambassadeurs en GASGAS rijders aanwezig zijn. Alle rijders zijn uitzonderlijk getalenteerd op twee wielen en staan klaar om je tips te geven om je te helpen een klim te bedwingen, over een rots te geraken of je algemene rijvaardigheid te verbeteren en je het snelste parcours op het terrein te laten zien!

En dat is nog niet alles! Onze vrienden van WP Suspension zullen ook aanwezig zijn met een aantal GASGAS motoren, uitgerust met hun nieuwste veringscomponenten. Voor velen kan dit de enige gelegenheid zijn om op de beste vering te rijden die geld kan kopen.

We nodigen je uit om de video van de nieuwste GASGAS United In Dirt te bekijken om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten.

Om je aanwezigheid te bevestigen, vind je op de GASGAS website hoe je kunt deelnemen.