MX World

25/08/2021 08:34 - geplaatst door Stingray

Eindelijk is het weer zo ver, de eerste wedstrijd na de zomerstop komt dichterbij! De inschrijving voor het 24MX NK in Boekel op 5 september staat inmiddels open voor startbewijshouders. Om jouw startplaats veilig te stellen surf je naar Mijn MON. De klassen op het programma voor deze wedstrijd zijn de volgende:

MX2 Junioren - MX Open Junioren - Dames / Veteranen - MX2 Senioren / 125cc Cup - MX Open Senioren -MX2 / MX Open Inters.

Verder lezen onder Thor.


Heb je geen MON-startlicentie en wil je toch graag deelnemen, dat kan maximaal twee keer per jaar met een daglicentie. Rijders die lid zijn bij een buitenlandse bij IMBA aangesloten bond kunnen deelnemen met een afvaardiging. De inschrijving voor rijders met een daglicentie of afvaardiging gaat maandag 30 augustus open. Alle verdere wedstrijdinformatie is op deze pagina te vinden.

Inschrijving zal voortaan sluiten op donderdagmiddag 12.00 uur

Een wijziging is dat we de inschrijving vanaf dit moment iets eerder sluiten. Je hebt nu tot donderdagmiddag 12.00 uur voor de wedstrijd van dat weekend om je in te schrijven. Staat jouw naam niet op de startlijst die aan het eind van de middag gepubliceerd wordt, dan kun je helaas niet deelnemen.

Clubklasse ONK Boekel 28 augustus

MC Boekel organiseert op zaterdag 28 augustus een ONK, waarbij twee clubklassen op het programma staan. Een mooie kans om voor de wedstrijd te trainen, want deelnemen in deze clubklase kan met je MON-licentie. Er is een junioren/senioren-klasse en een nationalen/inters-klasse, met beide plek voor 40 rijders. Inschrijven kan via een mail naar info@mcboekel.nl. Verdere info is hier te vinden.