MX World

30/08/2021 19:22 - geplaatst door Stingray

De onzekerheid, veroorzaakt door de Covid epidemie blijft onze sport parten spelen. Zo ziet ook het bestuur van de Dutch Supercross in Zuidbroek op 29, 30 en 31 oktober 2021 zich genoodzaakt om hun evenement af te gelasten.

Al stellen ze nu al de datum van 28, 29 en 30 oktob er 2022 in het vooruitzicht.

Lees het persbericht onder Thor.



Beste sponsoren, teams en motorcross liefhebbers,
Nadat we vorig jaar ons evenement hebben afgelast zijn we niet stil gaan zitten. We hebben ons bestuur uitgebreid met Ninah Rosema. Ninah heeft eventmanagement gestudeerd en is voor ons een enorme aanwinst, ze kijkt met een frisse jonge blik naar het evenement en dat is wat we nodig hebben. Met de gedachte dat volgend jaar (2021) de Coronapandemie toch wel onder controle zou zijn, zijn we gaan organiseren. De 10e editie moet een speciale worden. Helaas blijkt nu dat het Coronavirus nog steeds onderdeel uitmaakt van ons leven.
In juni waren we nog enthousiast. Alles ging in Nederland open, wij zijn begonnen met de kaartverkoop en rijders konden zich inschrijven. Echter in juli ging alles weer op slot, de besmettingen liepen in snel tempo op. De regering stelde een garantiefonds in het leven voor evenementen en wij hebben ons hiervoor aangemeld. Na 6 weken kregen we te horen dat we hiervoor in aanmerking komen. Goed nieuws!
Het slechte nieuws is dat we tot 20 september geen zekerheid krijgen of ons evenement door mag gaan. Eind september komt er weer een nieuwe persconferentie. We hebben dan nog maar 6 weken. We hebben alles geprobeerd, we zijn tot het laatste moment positief gebleven maar het spijt ons dat we moeten constateren dat dat voor ons te laat komt.
We slaan dit jaar over en richten onze pijlen op volgend jaar 28, 29 en 30 oktober 2022.
De rijders, toeschouwers die kaarten gekocht hebben, krijgen deze week het geld terug gestort op hun rekening.

We houden contact,
Met vriendelijke groet,
Bestuur Dutch Supercros