MX World

09/09/2021 12:29 - geplaatst door Stingray

In het najaar organiseert de Vlaamse Trainersschool een nieuwe cursus INITIATOR MOTORCROSS.

De cursus bestaat uit zowel theoretische vakken als praktijk met vakken als EHBO, veiligheid en preventie, motorcrosstechniek, theorie en praktijk lesgeven, motoronderhoud, wetgeving, …

De cursus loopt over acht zaterdagen vanaf 23 oktober 2021 tot eind december. De theorie wordt gegeven in Herentals, de praktijk op het crossterrein van Lille (Breugelheide). Toelatingsvoorwaarden zijn dat men minimum 3 jaar motorervaring kan aantonen, dat men geboren is in het jaar 2003 of vroeger en dat men slaagt in een praktische toelatingsproef met de motor.

Wie interesse heeft in deze cursus kan zich aanmelden op het volgende e-mail adres : dries@motorsport.vlaanderen en dit ten laatste op woensdag 06/10 met naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer(s). De toelatingsproef vindt plaats op zaterdag 09/10 op het crossterrein te Lille (Breugelheide) om 13.00 h. De kost van de cursus bedraagt 215 Euro. Meer info vind je op www.sport.vlaanderen, waar na het slagen in de toelatingsproef ook definitief kan ingeschreven worden.