MX World

10/09/2021 12:45 - geplaatst door Stingray

Het Franse team voor de MXoN, met Marvin Musquin, Tom Vialle en en Mathys Boisramé moet worden aangepast. Musquin raakte besmet met het Covid virus. Benoît Paturel die pas zijn rentree maakte in de MXGP werd opgeroepen om hem te vervangen in het Franse team voor de volgende Motocross des Nations!

Voor zowel het Honda SR Motoblouz-team als voor Benoit Paturel is het een eer om de kleuren van Frankrijk in deze teamrace te verdedigen. Als plaatsvervanger binnen het Franse team in 2015 en winnaar van de 2016 editie in Italië naast Gautier Paulin en Romain Febvre, zal Benoit de MXGP rijden naast Tom Vialle (MX2) en Mathys Boisrame (Open).

Josse Sallefranque: "Trots en blij met het idee om de kleuren van Frankrijk te dragen bij de volgende MX des Nations, voor een Frans team is het geweldig! We namen twee jaar geleden deel aan dit evenement met Jeremy en het Belgische team, en eindigden op het podium. We hopen natuurlijk dezelfde emoties te ervaren met de Bleus. Benoit  heeft nog twee wedstrijden voor de boeg in Villars dit weekend en dan de GP van Sardinië - om zich voor te bereiden."