MX World

10/11/2021 12:11 - geplaatst door Stingray

Het Mikkola-team startte twee jaar geleden met een nieuwe structuur die vooral om Brent Van De Walle werd gebouwd en in 2022 gaan de West-Vlamingen nog een stapje verder. Het Junior-team blijft verder gaan met Brent Van De Walle die vorig jaar de Franse Miniemen titel pakte in het Haut-de-France kampioenschap maar de groep wordt uitgebreid met Jeremy De Kerpel. De Oost-Vlaming pakte vorig jaar de UFOLEP-titel in Frankrijk nadat hij ook al Belgisch kampioen 65 cc werd. In 2022 wordt hij de teamgenoot van Brent Van De Walle. De beide rijders zullen het championnat Cadet Haut-de-France rijden en ook enkele miniverts-wedstrijden meepikken in Frankrijk. Daarnaast zullen ze tevens regelmatig te zien zijn bij de VMCF-federatie.

De allerkleinste spruit van de groep wordt Mylan Rombaut die op zijn 50 cc Husqvarna meteen hoge ogen gooide in het JMS-criterium. De kleine Limburger zal volgend seizoen uitkomen in de JMS en VMCF. Het jeugd-team kan rekenen op de steun van Denicol, Vanomobil en MX477.