MX World

15/11/2021 17:32 - geplaatst door Stingray

Ach we zijn het stilaan gewoon dat niet alles is zoals  het er soms wordt verklaard. Zo was het stoppen vanRoan van de Moosdijk bij F&H Kawasaki eigenlijk al het begin van iets anders. en zie, vandaag werd bekend gemaakt dat Roan werd ingelijfd door het Husqvarna Factory MX2-team van Kay hennekens.

Van de Moosdijk: "Eindelijk!!! Ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik mee ga doen met het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team! Het is een heel bijzonder moment in mijn carrière en een droom die uitkomt om voor dit geweldige merk te mogen rijden. Ik kijk er enorm naar uit om te fietsen en te werken met zo'n leuke groep mensen!"

We zijn benieuwd welke transfers er nog volgen. Want Wilson Todd (Dixon Kawasaki), keert terug naar het thuisland, te oud om nog MX2 te mogen rijden. Terug naar Van de Mossdijk. Dit is zeker een step-up voorh em!