MX World

28/11/2021 11:09 - geplaatst door Stingray

Zelden een organisatie zo in de put zien zitten als na afloop van de SX in de Gelredome in Arnhem. Een geweldig deelnemersveld, een hele goeie baan maar helaas geen hond die er naar kwam kijken. De organisatie  had het voor een deel aan zichzelf te danken: het publiek mocht pas binnen vanaf 19 uur, programma op Amerikaanse leest geschoeid. Het publiek, een paar duizend mensen, mocht pas vanaf de wedstrijden komen kijken. De paddock was niet te bezichtigen. Bekers vergeten mee te brengen, dus maar eentje uit de vitrinekast van Vitesse gehaald.  En zo nog van die zaken ... . Neen, dan kom je er niet in de lage landen. Wij zijn gewend van er met de neus op te staan en alles te willen zien.

Afijn, het grote lichtpunt waren de drie finales. Na het seizoen, en zonder SX-wedstrijden in het verschiet en met dit zure weer laten we u verpozen verpozen bij de toch wel spannende finales. Zeker die van de SX1, want die ging tot het gaatje. Dit zijn de links: Finale SX 85 cc - Finale SX2 - Finale SX1

Geniet er maar van.